Praktijk 

Vind jezelf

Vind Jezelf

Hoe weet je dat je jezelf kwijt bent?

Er zijn legio situaties op te noemen, waaruit jij kunt opmaken dat je jezelf niet bent. Je kunt het met name opmaken uit de manier waarop je je voelt in situaties dat je onder mensen bent. Op je werk, in familiaire band en in je relatie. Voel je je onzeker, onderdrukt, niet gezien, ga je liever het uit de weg? Dan ben je jezelf kwijt.

Communicatie perikelen

Daarbij kun je het ook opmaken uit je communicatie. Durf je wel of niet alles te zeggen. Denk je eerst heel veel na of het wel wijsheid is om iets te zeggen of te doen. Houd je vaak je mond, terwijl woorden op je lippen branden. Heb je er last van, als je niet voor jezelf bent opgekomen? Blijven woorden van anderen lang hangen in je hoofd. Dan spelen er communicatie perikelen. Wij hebben daar de oplossing voor. Spreken vanuit je hart, oftewel Hartpraat gaan toepassen. 


Veel piekeren, slecht slapen

Waar je het ook uit op kunt maken, is moeite hebben met slapen, veel piekeren, je zorgen maken. Controle willen hebben over alles om je heen. Moeite met contacten leggen. Dubben of je wel of niet naar een feestje, bijeenkomst gaat. Diep van binnen wil je wel, maar je maakt je op voorhand al zenuwachtig. Ook hier hebben we een mooie oplossing voor. 


Twijfelkont

Twijfel je veel over hoe je overkomt, of anderen jou wel leuk vinden. Hoe ze je zien. dit zijn allemaal tekenen dat je jezelf niet bent. Hoe fijn zou het zijn, als je dat wel bent? Heel fijn en daarbij bieden wij, van Praktijk Vind jezelf graag de helpende hand. 

Aanpak Jezelf Vinden

Binnen een paar individuele sessies heb jij je eigen Ik weer te pakken. Die heb je in de loop van je leven en met name in je kindertijd weggegeven. Die is niet weg, die is verstopt. Onder een laag van gedrag dat jij jezelf hebt aangeleerd. Aan de hand van datgene wat je in je jonge jaren zag en hoorde. Als je die laag gaat zien, als de boosdoener, kun je hem laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het is de bewustwording van je eigen kijken, denken en doen waardoor jij bent gaan denken. Er niet toe te doen. Dat doe je wel en dat wil je ook. Maar hoe kom je daar? wij bieden je hulp.

Wat bereik je met jezelf vinden?

Wat is er niet fijner om weer onbevangen, onbezorgd en onbevreesd je plek in te nemen. Vanuit zelfvertrouwen jezelf te zijn. Zelfrespect als basis te hebben. Enthousiasme te voelen als je op stap gaat, mensen ontmoet en je vrijuit durft te zijn en te spreken. Dit kan echt! En vraagt helemaal niet zoveel sessies als jij zou denken. Op een fijne manier een relatie hebben. Op je werk assertief kunnen en durven zijn. Zet de stap en neem contact op. Wij bellen je terug! Je kunt ook direct een online consult inplannen, als je dat wilt. 

E-mailen
Bellen