Praktijk 

Vind jezelf

Praktijk Vind Jezelf

Welkom bij Praktijk Vind Jezelf. Durf jij in je eigen spiegel te kijken? Met jezelf aan de slag te gaan. Je bent er achter gekomen, dat je leven niet datgene geeft, wat je voor ogen hebt. De verandering ligt dan niet buiten jezelf. Deze ligt in jezelf. Wij van Praktijk Vind Jezelf bieden je graag hulp, ondersteuning en inzichten om de verandering te zijn. Waardoor jij je eigen leven kunt gaan creëren, waarin je jezelf bent en blijft. Om een leven te leven zonder stress en met fijne relaties omringt.

Als je eenmaal begrijpt dat jezelf zijn er voor gaat zorgen dat je in je leven alles kunt bewerkstelligen. Heb je ook gewerkt aan je stresslevel en aan verbinden. Deze 3 dingen horen bij elkaar. Jezelf vinden, is kennis hebben van stress, maar ook van relaties. Ook hierin begeleidt Praktijk Vind jezelf jou. Je kunt ook alleen komen voor stress en burn out gerelateerde klachten. Of relationele gerelateerde klachten.Foto door Mathilde Langevin van Unsplash

Niemand wil gestrest door het leven!

Wij helpen je stress te reguleren en balans te vinden en te houden. Stress is nl niet verkeerd! Hoe je het gebruikt, gaat het bij mis.

Plan vrijblijvend een consult in

Foto door Mailchimp van Unsplash

Voorkom op voorhand relatieproblemen!

Kies voor 3 sessies als het tussen jullie nog koek en ei is. Zo houd je je relatie fijn en het vuur brandend. Zo voorkom je straks relatieproblemen.

Plan vrijblijvend de 3 sessies in


Foto door Hatice Baran van Unsplash

Jezelf kwijt? Wij helpen je!

Praktijk Vind Jezelf heeft 10 liefdesmedicijnen ontwikkeld, waardoor jij jezelf weer kunt vinden, zijn en blijven.

Plan vrijblijvend een consult in

Foto door Karabo Mdluli van Unsplash

Relatiebroblemen? Wij zijn er voor jullie!

De relatie in de slob, of vastgelopen? Wij trekken hem voor jullie weer vlot, met een bijzondere aanpak. Lees verder. 

Plan vrijblijvend een consult in


Individuele hulp of in groepen?

De hulp die Praktijk Vind Jezelf aanbiedt, is individueel en in groepen via Workshops. Jij kiest! Van elkaar leren en verhalen delen, is het motto. Op deze manier leer je van en met elkaar en is het minder eng om aan de slag te gaan met jezelf te vinden en te zijn.


Jezelf vinden is het mooiste wat je in je leven kan overkomen

 Praktijk Vind jezelf

Jouw leven telt!

Je kunt het alleen fijn leven

 als je jezelf bent

Blijf niet verder zoeken

Je vind jezelf hier
Jezelf kwijt geraakt zijn

Als je jezelf niet bent, heb je jezelf ingeleverd. Wat je inlevert, is de liefde voor jezelf. Dat gaat ongemerkt. Wat je wel merkt, is dat je last hebt van veel zaken in je leven, die voor je eigen gevoel niet goed lopen. Dit is een teken dat er iets ontbreekt. Maar wat, zul je je nu dan afvragen. Je mist de liefde van je leven, om uit te leven. Om die reden heeft Praktijk Vind jezelf 10 liefdesmedicijnen ontwikkeld. Die jij kunt gebruiken en gaan toepassen, om datgene wat ontbreekt, weer terug te pakken. Waardoor jij jezelf weer bent. Neem gerust contact op, als je meer wilt weten over de 10 liefdesmedicijnen. 

E-mailen
Bellen